Stress

Jeg blev anbefalet Annette via egen læge, pga. stress og en lettere depression, som havde sat sig i krop og sjæl. Annette giver en ro og afslapning. Hun er meget imødekommende og nærværende og lytter og behandler en ud fra dagsformen. Jeg er gået fra behandling hver gang med gode guidelines og fornyet energi.

Kvinde

61 år

Jeg har i forbindelse med en presset periode i mit liv gjort brug af Annette som behandler, dette var og er en super god oplevelse samt en stor hjælp i at kunne komme på fode igen.

Jeg har altid været skeptisk i forhold til “alternativ” behandling, men jeg må sige, at Annette fik mig til at føle mig godt tilpas og gav mig en rar samt tryg oplevelse i sin behandling.

Jeg kan varmt anbefale Annettes behandling til andre, der oplever, at de har brug for noget supplerende til vores alm. lægelige behandling.

Michael

Jeg kom til Annette med megen stress og smerter i ryg og nakke efter et trappefald. Annettes kærlige lyttende natur gjorde mig meget tryg, og allerede efter første behandling mærkede jeg at min krop havde sluppet noget stress og at Bowtech gav en dejlig lettelse. Som om kroppens spændingsniveau blev nulstillet.

En særlig kæbebehandling var helt fantastisk forløsende (også psykisk) og gav bevægelse i min ellers stive nakke. Jeg anbefaler på det varmeste at du lægger din krop i Annettes hænder. Det er trygt, meget behageligt og afslappende.

Kristina

51 år

Min 15-årige søn har fået behandlinger hos Annette for sin skæve tandstilling, og man kunne tydelig se, at det havde en effekt. Under behandlingsforløbet rettede tænderne stilling og sad mere lige i kæben. Og jeg har også gået til Bowtechbehandling med min dårlige ryg og som stressbehandling.

Det var meget afslappende, og jeg fik mindre smerter under behandlingsforløbet. Min erfaring er, at det er godt med et sammenhængende forløb, hvor man går 1 gang om ugen gennem et stykke tid. Mit stressniveau gik helt klart ned i den periode, og jeg fik mere klarhed i hovedet. Jeg kan på det varmeste anbefale at gå til Bowtech hos Annette Preisler, da hun er en god behandler.

Angelika

48 år