Efter behandlingen anbefales

For at opnå den mest virkningsfulde behandling anbefaler jeg

Drik ca. 2 liter vand om dagen

For at behandlingen virker mest optimalt, er det vigtigt, at du drikker ca. 2 liter, ikke for koldt vand om dagen. Kroppen har brug for væsken til at transportere løsnede affaldsstoffer via dit bindevæv ud af kroppen.

Hjælp behandlingen med bevægelse

Gå ture for at hjælpe kroppen og lymferne med at komme af med affaldsstoffer og få cirkulationen.

Sid kun ned en halv time ad gangen, inden du rejser dig og går en lille runde i stuen. Kroppen har brug for denne hjælp, da kroppen muligvis har været skæv længe og derfor ellers kan falde tilbage i skævheden, som den kender og er vandt med.

Yd ikke fysisk max de første par dage, men hold dig til blid bevægelse og motion. Din krop er løsnet og kan opleves sårbar. Kroppen er muligvis løsnet, så dine små muskelfibre skal trænes, fordi de kan have siddet anderledes i en længere periode. Derfor er det vigtigt, at du ikke kommer i yderstillinger eller udfordrer den, som f.eks. ved at stå på et ben, men sidder ned og tager tøj og sko på, for at hjælpe kroppen til at blive i dens nye genoprettede balance.

Hvile og restitution af kroppen

Bowtechbehandlingen arbejder i din krop i 5 – 10 dage efter behandlingen. Giv derfor din krop optimale arbejdsbetingelser, så du opnår de bedste resultater. Det gør du bl.a. ved at hvile og sove rigeligt.

Det kan muligvis forekomme, at du føler dig træt, øm eller har forøgede smerter i et par dage, da kroppen arbejder og trækker i sener og muskelfibre.

Har du mange affaldsstoffer i kroppen, kan der forekomme en influenzalignende tilstand og mulig hovedpine, som er kroppens udrensning af ophobninger.

Undgå (helst)

Bowtechbehandlingen sætter vibrationer i gang i fasciaen i bindevævet og aktiverer derved celler og helingsprocesser. Behandlingen foregår hovedsageligt via det autonome nervesystem. For at bibeholde stimuleringen længst muligt i kroppen tilrådes det at undgå:

  • Varmedunke og isposer
  • Dybde og varmemassage
  • Lange hede bade, normale korte bade er helt ok
  • Spabade, jacuzzi og vinter badning

Undgå helst anden form for behandling mens du er i bowtechbehandling, da du ellers kan risikere overbehandling, og at din krop ikke har ro til at færdiggøre og opnå de ønskede resultater.

Har du fået kæbebehandling, undgå da at tygge i hårde fødevarer, fx gulerødder og nødder og at skulle gabe højt hos tandlægen.

NB!

Lav aftalte øvelser for at forøge resultatet af behandling

Kontakt mig hvis du bliver usikker eller i tvivl om noget.