Hvad er et bowtechgreb?

Bowtechgreb er som bindevævsterapi med fire forskellige berøringer på huden. Et blidt træk, et synk/tryk, et rul og et slip. Disse fire berøringsmåder gør, at dine fire forskellige nervereceptorer (nervesignalafsendere og modtagere) får impulser til at sende nye signaler. Og da vores krop altid selv forsøger at være mest velfungerende, hjælper aktiveringerne din krop til at afbalancere/aflaste/afspænde nervesystemet, så det fungerer mest hensigtsmæssigt.

Hvad stimulerer bowtechgreb?

Bowtechgreb stimulerer dit lymfesystem, dit immunsystem og aktiverer afgiftning af din krop på grund af større celle-, blod- og nervestimulering til større aktivitet.

Grebene stimulerer din krop til egen helbredelse ved at aktivere dine nervereceptorer (signalafsendere og modtagere) og dit hormonsystem.

Bowtechgrebenes aktivering i kroppen gør, at kroppen justerer og afbalancerer sig, reparerer væv, gendanner funktionalitet ved at øge celleaktivitet, løsner spændinger, øger bevægelighed og smertelindring.

Bowtechbehandling løsner følelsesmæssige blokeringer og traumespændinger i kroppen ved at stimulere kroppens eget indre sprog. Derfor kaldes Bowtech også for bindevævsterapi.

Hvor sættes bowtechgreb

Grebene sættes omkring led, der har indvirkning på ledkapslen og ledbånd, som er rigt forsynet med nerver.

Bowtechgreb kan sættes overalt på kroppen. Men for at opnå de bedste resultater, sættes de, der hvor kroppens signaler er kraftigst. Så de sættes ofte på tilhæftere og muskelbug, hvor signaler til at informere nervesystemets receptorere er størst.

Bowtechgreb sættes langs rygradsreflekser, da de stimulerer hud, nerver og muskler og det sender reflekssignaler til de indre organer.

Afspænding via kroppens fascia

Fascia er muskelhinder og muskelskeder.

Fascia er kroppens største kommunikationssystem. Vi er fyldt med fascia rundt om vores scener, muskler, organer, og det er alt sammen forbundet med hinanden. Rundt om vores krop har vi tre netagtige fasciasparkedragter inde i vores bindevæv.

Hvis du trækker i fascia, forplanter dette træk sig i hele kroppen. Ligesom hvis du trækker i et net, hvor trækket forplanter sig i hele nettet og du kan se ændringer i nettets struktur.

Så har dit fascia trukket sig sammen, er blevet stift, er dehydreret eller forvredet, så trækker nettet (fasciaen) kroppen skæv. Dette gør, at kroppen har svære arbejdsbetingelser.

Bowtechgrebene sætter bevægelse/vibration i gang i nettet (fasciaen), og denne bevægelse/vibration løsner fasciaen, så kroppen kan rette sig, komme i balance og arbejdsoptimere. Derfor ses det ofte, at infiltrationer løsner sig, kropsholdninger ændrer sig, ledsmerter forsvinder, arvæv får større bevægelighed, og kroppen opnår større smidighed.