Sportsskader, brud og operationer

I forbindelse med flere sportsrelaterede skader har jeg søgt Annettes hjælp. Jeg har aldrig prøvet en behandling som virker så godt. De gange jeg har modtaget behandling, er jeg uden undtagelse faldet i søvn under behandlingen, selv når den fandt sted mandag kl. 9.00. Min krop reagerer virkelig positivt på Bowtechbehandlingen. Specielt når jeg er begyndt at spænde op i et område grundet et styrt på cykel eller lignende, gør behandlingen at kroppen virker meget mindre stresset efter behandlingen. 

Jeg har efterhånden prøvet de fleste behandlingsformer, da jeg i forbindelse med sport har fået forskellige skader. Jeg går ikke op i hvad der ligger bag de forskellige behandlingsformer, men om det virker. Jeg vil derfor varmt anbefale Annette og Bowtech behandlingen.

 Michael 49 år

 

 

Mine bowtech-behandlinger hos Annnette kan jeg tilskrive stor betydning i et længere og krævende helingsforløb.

Jeg var uheldig at falde fra en stige, hvorved jeg brækkede ryggen (1. lændehvirvel). Efter udskrivning fra sygehuset skulle jeg de kommende tre måneder bære et korset, der begrænsede mine bevægelser i ryggen. Allerede samme uge, som jeg kom hjem, begyndte jeg at få behandlinger hos Annette. Meget nænsomt blev væv og muskulatur omkring lænd og ryg behandlet. Jeg fik også mange gode råd og vejledning i forhold til øvelser, der skånsomt kunne holde gang i min mobilitet og forsigtigt genopbygge min førlighed. Da jeg efter tre måneder blev tilknyttet genoptræning ved kommunal fysioterapi, var man overrasket over min smidighed og gode førlighed taget den længere tids begrænsede mobilitet i betragtning. Knap et år efter ulykken er jeg uden mén og dybt taknemmelig for Annettes kyndige behandlinger.

Søren Krull