Søvn

Jeg har gået til Bowtech gennem et par år hos Annette med rigtig gode resultater. Jeg har fibromyalgi som er en generaliseret smertetilstand med smerter i væv, muskler, senetilhæftninger og led, slidgigt i knæene, kronisk stress og søvnproblemer. Efter hver behandling har jeg dels sovet meget bedre, dels er smerteniveauet faldet – både aktuelt, men også på længere sigt. Jeg har haft en afslappet fornemmelse og ro i hoved og krop – så dejligt!

Generelt synes jeg, min livskvalitet er steget. Smerteniveauet er dalet, søvnen er blevet bedre, humøret er steget og jeg udtrættes ikke nær så hurtigt. Tilsammen gør alt dette, at jeg har større overskud til at nyde livet – og det må siges at være det bedste man kan opnå. Når tingene så begynder at gå ned ad bakke efter et stykke tid, så retter en tur på briksen op på det igen og jeg oplever, at effekten af hver behandling sætter hurtigere ind og holder længere fra gang til gang.

Samtidig har jeg efterfølgende mærket et større flow i kroppen og mindre anspændthed, skuldrene er kommet ned på plads og min udholdenhed er steget. I forhold til slidgigt i knæene har der været en direkte og konkret mærkbar effekt – min gangdistance er blevet meget længere.

Og jeg har oplevet Annette som en meget tillidsvækkende og respektfyldt behandler, hvilket jeg tror, er en medvirkende faktor for det gode resultat af behandlingerne.

Janni

60 år