Rygsmerter

Det er altid rigtig givende at komme til behandling hos Annette. Jeg har hver gang haft god virkning af behandlingen. Virkningen kommer ikke altid med det samme, men nogle gange i løbet af nogle dage. Jeg husker specielt en gang, hvor jeg kom med ondt i ryggen. Jeg havde gået med det i flere uger. I sin undersøgelse af mig fandt Annette meget hurtigt ud af, at mine hofter var skæve i forhold til hinanden. Efter behandlingen, som er dejlig og afslappende, var mine hofter i niveau med hinanden, og jeg havde ikke ondt i ryggen mere, fantastisk.

Marianne

Jeg henvendte mig til Annette med tilbagevendende hovedpiner og smerter i ryggen. Efter en enkelt behandling mod akutte rygsmerter hos Annette, oplevede jeg at disse forsvandt. Annette gav mig øvelser, der har hjulpet mig med at holde smerterne i ryggen på afstand. Min oplevelse af at komme til behandling hos Annette har været fantastisk. Hun er lyttende, utrolig nærværende og har stor nysgerrighed og indsigt i forskellige tilgange til behandlingsmuligheder. Annette kigger ikke kun på de fysiske, men også på de psykiske udfordringer, der kan have indflydelse på kroppens ubalancer. Det føles utroligt trygt at blive behandlet af Annette.

Gitte 52 år

Bowtech har betydet, og betyder stadig, helt utrolig meget for mig.

Indtil for få år siden havde jeg ofte problemer med ondt i ryggen og migræneanfald.

Når det var virkelig slemt med ryggen, kunne jeg kun gå meget langsomt og foroverbøjet.

Mine migræneanfald var så voldsomme, at jeg kun kunne ligge for nedrullede gardiner og sove med en spand ved min side.

En dag, det var virkelig slemt med ryggen, blev jeg anbefalet Bowtech af en kollega, der havde prøvet det.

Allerede den første behandling havde fantastisk virkning. Jeg kom kravlende op på briksen og kunne gå meget mere afspændt derfra.

Efter 3 behandlinger med 1 uges mellemrum havde jeg absolut ingen problemer med min ryg.

Da jeg havde haft så gode erfaringer med behandlingerne for min ryg, var jeg interesseret i, om Bowtech også kunne afhjælpe min migræne. Det kunne det. Også her fik jeg første gang 3 behandlinger med en uges mellemrum. Allerede efter første behandling aftog spændingerne, og jeg har ikke haft et anfald siden.

Selve behandlingen er absolut behagelig. Med blide greb/rul over muskler, sener og hinder bliver kroppen fuldstændig afspændt. Opspændthed og skævheder i kroppen afspændes og falder på plads.

De blide afspændingsgreb har oftest den virkning, at jeg falder i søvn undervejs.

Det er en dejlig tilstand at være i. Jeg sover, men er alligevel bevidst om Annettes blide behandling.

Behandlingen tager ca. 3-4 kvarter, først på maven, derefter på ryggen under lune tæpper på briksen.

Derefter skal jeg følge op på behandlingen med at drikke meget vand og gå nogle gode vandreture samme- og de følgende 2-3 dage.

Dette for at hjælpe kroppen med at skille sig af med affaldsstofferne, der udskilles i kroppen – under og umiddelbart efter – en behandling.

Afhængigt af forskellige faktorer vil min krop spænde op over tid.

Jeg har nu erkendt, jeg skal gå til ”vedligehold” med Bowtechbehandlinger 3-4 gange om året, hvis jeg vil undgå rygspændinger, hovedpine og migræneanfald.

1-3 behandlinger hver gang er tilstrækkeligt. Denne gave giver jeg gerne min krop. Det er det, der skal til for at jeg kan være fri for smerter og have det godt.

Og jeg glæder mig til hver eneste behandling hos Annette.

Kate lærer 56 år