Overbelastning og overanstrengelse

Jeg arbejder i dagligvarebutik og har været 36 år i samme job. Igennem 15 år har jeg døjet med smerter i lbue/underarm/håndled/skulder, som er resultat af samme, gentagende bevægelser.

Som årene er gået har jeg været igennem forskellige behandlinger og operationer. Der er dog intet der har hjulpet mig så meget som Bowtech har gjort. Jeg har ikke de samme smerter længere, hvilket gør at jeg har fået mere overskud, bedre nattesøvn, mærker mig selv meget mere. Det er en “helhedskropsbehandling” vil jeg kalde det.

Kan kun anbefale denne behandling og Annette du er så inspirerende og ærlig, tusind tak for det.

Lene Brugs

57 år

Som så mange andre har jeg haft ondt i ryggen. Fysioterapeuten hjalp ikke, men efter en behandling af Annettes behagelige teknik kunne jeg igen gå efter et par dage, og mine rygsmerter var næsten væk. Jeg har haft besøgt Annette af to omgange efter overanstrengelse i form af gentagne tunge løft. Begge gange med samme effekt. Den måde og den interesse Annette har for at hjælpe andre af med smerten, kan jeg varmt anbefale til andre.
Steffen

61 år

En overanstrengelse i mit ankelled forårsagede konstante smerter og hævelse omkring anklen og haltende gang. Jeg gik til læge, der ordinerede ro og Panodiler, efter 3 uger havde smerten og hævelsen ikke fortaget sig. Jeg fik anbefalet Bowtech, som jeg ikke var bekendt med.

Behandlingen omfattede også muskulaturen ned gennem kroppen fra hoved, lænd, ryg og ben.

Jeg bor langt fra behandleren, hvorfor jeg ikke har fået et sammenhængende behandlingsforløb. Pt har jeg fået to behandlinger med 4 uger imellem de to behandlinger. Efter den første behandling fortog hævelsen sig nærmest helt i løbet af et par dage og jeg kunne igen gå uden smerter. Når jeg vågnede om morgenen skulle anklen lige vrikkes i gang. På 3. dagen efter sidste behandling var smerterne i anklen og hævelsen helt væk og om morgenen skulle anklen ikke længere vrikkes i gang. I dag på 5. dagen har jeg uden problemer gået 9. km. uden besvær.

Efter hver behandling har jeg følt en løsnet og afslappet muskulatur, hvilket har bevirket at min gang igen er afslappet og min krop i ro.

Birgitte

77 år