Olier, der understøtter behandlinger

Corona vaccination og bivirkninger.

 

Jeg var virkelig bange for, hvad der foregik i min krop. Det var vilde bobler og banken. Havde ringet til vagtlægen. “Tag den med ro” men det blev ved.

Anettes bud var, at nyrerne var belastede af vaccinen, og hun fortog nogle greb for at aflaste og udrense. Det virkede med det samme.

 

Jeg har gået hos Anette i flere år og hun har hjulpet mig med

 

– Stærke smerter i højre arm, efter et fald

– Lændesmerter

– Stress ifm familieproblemer

– Nedsat livsmod

– Genopretning af kropsholdning

– Almindelig afspænding og udrensning

– Inspiration til øvelser

– Inspiration til læsestof for at understøtte kroppens intelligens.

 

– Ansigts lifting.

Dvs. Væk med den trætte hud og væk med ansigtsspændningerne. Smilet op på plads igen. Denne behandling var fantastisk, idet der dukkede spændinger op undervejs, specielt i ryggen. Og pga. Anettes store viden og kunnen, blev disse spændinger behandlet med det samme.

 

– Alle mine behandlinger har været underbygget af brugen af essentielle olier. Her er Anettes viden meget stor og hun finder altid den olie, der passer til min situation.

 

– Jeg føler mig rig på livsmod og glæde, hver gang jeg har været til behandling, og jeg har anbefalet Anette til mange venner og bekendte.

Karen 72 år

 

 

Jeg er selv lægeeksamineret fysiurgisk massør og er overrasket over virkningen under og efter behandlingen på muskler, væv og hele kroppen. Hvad der også overraskede mig fuldstændig, var virkning af olierne, der blev brugt undervejs i min behandling.

Min oplevelse under behandlingen var, at Annette gav mig blide tryk på kroppen f.eks. skuldre, og så kunne jeg føle indefra og mærke f.eks. at muskler på mit baglår spændte op. Det føltes som en meget lokal krampe. Jeg nævnte det, og så trykkede hun et andet sted, og det føltes, som om hun/min krop sendte massage bølger gennem kroppen for at løsne krampen i benet. Bølgerne masserede krampen. Annette understøttede at løsne krampen, ved at jeg duftede til en olie. Jeg fik et indre billede af en plade på en pind, som blev ved med at fordele bølgerne/energien, som blev sendt ned til mit ben (ala brændeovn ventilator).

På mærkelig vis blev bølgerne/energien ved med at køre rundt, selvom duften var væk. Lidt efter aftog effekten, og muskelkrampen var fuldstændig væk.

Senere i behandlingen fik jeg en mærkelig trykken på brystet, mens Annette behandlede mit ene ben. Jeg nævnte det. Og så trykkede hun på ryggen, og trykket aftog, men forsvandt ikke helt. Så gav Annette mig en olie at dufte til. Jeg følte da en grundstemning, som om jeg var ked af det. Hun tog duften kortvarig væk. Og gav mig en ny duft: Da fik jeg et billede af en gammel træport, som åbnede sig, og på uforklarlig vis begyndte jeg at græde.
Et kort øjeblik var det ret skræmmende, men Annette talte roligt til mig, og vi fortsatte, med den for mig kendte fysiologiske del.

Systemisk Familie Opstilling

Anden gang jeg kom til Annette, havde jeg fysiske stress symptomer. Jeg forestillede mig, at en “massage/olie behandling” ville hjælpe. Men i stedet lavede vi en Systemisk Familie Opstilling. Jeg kan bedst beskrive det, som om det var en slags mentaliseringsøvelse, forbundet med en terapeutisk samtale. Vi talte stressor emnet i dybden ligesom hos en psykolog. Efterfulgt af en terapeutiske indsats. Indsatsen satte nogle positive tanker og følelser i gang i forhold til stressorer. Den positive “oplevelse/energi” blev ankret med oliedråber. Olien dufter jeg nu til, når stressorer banker på i hverdagen, og olien fremkalder da sammen effekt, som jeg havde under behandlingen.

Reto