Kroniske smerter
Jeg har været igennem et forløb hos Annette på ti behandlinger og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg var ude for en arbejdsulykke i 2008 hvor jeg fik flere skader på ryg og nakke. Det har gjort at jeg efterfølgende har haft kroniske smerter, et lav funktions niveau og en generende tinnitus. Jeg har i flere forsøg forsøgt genoptræning, men kun med negativ effekt og jeg har prøvet flere typer behandlinger, som kun har haft en svag lindrende effekt.

Jeg har prøvet fysioterapeut, kiropraktor, akupunktur og kranio-sakral terapi, så det var ikke med de helt store forventninger at jeg startede på bowtech hos Annette. Men efter et par behandlinger kunne jeg at mærke en behagelig healende effekt, nogle af mine permanente spændinger begyndte at løsne op og jeg oplevede flere gange at min tinnitus helt forsvandt under behandlingerne.

Jeg har med denne hjælp haft mit bedste og mest aktive år siden ulykken, jeg er mere fleksibel og afspændt, mine smerter er mindre og min tinnitus på et niveau der ikke er så generende. Jeg ved ikke om det er bowtech eller Annettes kærlige nærvær der er den største healer, men jeg ved at jeg har modtaget en stor hjælp.

Torben

56 år