Hæmorider

Jeg hedder Winnie, er 51 år og har gået til behandling hos Annette lige siden hun startede.

Annette har hjulpet mig med flere ting.

Åreknuder i benene er en af tingene. Jeg har i flere år døjet med åreknuder i benene og har for nogle år siden fået fjernet dem i begge ben ved operation. For ca. 1½ år siden var generne af åreknuderne igen så store, at jeg igen skulle have dem fjerne ved operation. Jeg snakkede med Annette om det og fik 3 behandlinger hos hende. Derefter kunne jeg aflyse min operation J og har ikke mærket noget til dem siden.

Annette har også hjulpet mig af med hæmorider (som jo også er i familie med åreknuderne). Det var ligeledes ganske få behandlinger – og efterfølgende ingen gener mere.

Jeg får også jævnlig behandling hos Annette for smerter og uro i mine skuldre/arm. Det er slitage og kan nok ikke gå helt væk, men med jævnlige besøg og behandling hos Annette kan det holdes nede.

Jeg har også fået behandlet et ømt haleben. Det havde i periodisk plaget mig i flere år. Det er helt væk nu, og det er en befrielse.

Lige nu er jeg i gang med behandling for hyppig vandladning og spændt på om det også ender lige så godt som de andre behandlinger. Det er jeg ikke i tvivl om det gør. J

(Og det gjorde det, jeg er nu ikke oppe med ufrivillig vandladning om natten og det er en kæmpe befrielse)

For mig har det været lidt forskelligt hvordan jeg har reageret. Nogle af behandlingerne har givet resultat lige med det samme, hvor andre har haft brug for lidt mere tid til at virke.

Jeg kan kun sige jeg har rigtig god erfaring med Annettes behandlinger og kan stærkt anbefale dem.

Winnie

51 år