Fibromyalgi, gigt og slidgigt

Jeg har gået til Bowtech gennem et par år hos Annette med rigtig gode resultater. Jeg har fibromyalgi som er en generaliseret smertetilstand med smerter i væv, muskler, senetilhæftninger og led, slidgigt i knæene, kronisk stress og søvnproblemer. Efter hver behandling har jeg dels sovet meget bedre, dels er smerteniveauet faldet – både aktuelt, men også på længere sigt. Jeg har haft en afslappet fornemmelse og ro i hoved og krop – så dejligt!

Generelt synes jeg, min livskvalitet er steget. Smerteniveauet er dalet, søvnen er blevet bedre, humøret er steget og jeg udtrættes ikke nær så hurtigt. Tilsammen gør alt dette, at jeg har større overskud til at nyde livet – og det må siges at være det bedste man kan opnå. Når tingene så begynder at gå ned ad bakke efter et stykke tid, så retter en tur på briksen op på det igen og jeg oplever, at effekten af hver behandling sætter hurtigere ind og holder længere fra gang til gang.

Samtidig har jeg efterfølgende mærket et større flow i kroppen og mindre anspændthed, skuldrene er kommet ned på plads og min udholdenhed er steget. I forhold til slidgigt i knæene har der været en direkte og konkret mærkbar effekt – min gangdistance er blevet meget længere.

Og jeg har oplevet Annette som en meget tillidsvækkende og respektfyldt behandler, hvilket jeg tror, er en medvirkende faktor for det gode resultat af behandlingerne.

Janni 60 år

Jeg opsøgte Annette, fordi jeg har slidgigt i mit knæ og i en længere periode har bevæget både højre og venstre knæ og ben uhensigtsmæssigt for at aflaste smerten og ubehaget ved slidgigten.

Jeg har oplevet, at de behandlinger, Annette har givet mig hjalp i to omgange.

Første gang på briksen, hvor de greb, Annette bruger på en måde nulstiller spændingen og dermed afhjælper smerten betragtelig.

Fysisk er det vildt at mærke, hvordan spændinger slipper taget i kroppen i det øjeblik, Annette tar sine greb og senere mærke efterdønningerne og fornemmelsen af, at kroppen arbejde videre efter behandlingen.

I anden omgang har jeg, efter en længere pause fra behandlingerne, fået fokus på områder i kroppen, hvor det er vigtigt at være opmærksom på bevægemønstre, der skaber spændinger. Så på den måde har Annette ikke bare afhjulpet det ramte område, men har skabt en opmærksomhed på dybereliggende årsager til de spændinger, jeg i første omgang skulle behandles for.

Anne 54 år