Bivirkninger, vaccinationer og affaldsstoffer

Corona vaccination og bivirkninger.

 

Jeg var virkelig bange for, hvad der foregik i min krop. Det var vilde bobler og banken. Havde ringet til vagtlægen. “Tag den med ro” men det blev ved.

Anettes bud var, at nyrerne var belastede af vaccinen, og hun fortog nogle greb for at aflaste og udrense. Det virkede med det samme.

 

Jeg har gået hos Anette i flere år og hun har hjulpet mig med

 

– Stærke smerter i højre arm, efter et fald

– Lændesmerter

– Stress ifm familieproblemer

– Nedsat livsmod

– Genopretning af kropsholdning

– Almindelig afspænding og udrensning

– Inspiration til øvelser

– Inspiration til læsestof for at understøtte kroppens intelligens.

 

– Ansigts lifting.

Dvs. Væk med den trætte hud og væk med ansigtsspændningerne. Smilet op på plads igen. Denne behandling var fantastisk, idet der dukkede spændinger op undervejs, specielt i ryggen. Og pga. Anettes store viden og kunnen, blev disse spændinger behandlet med det samme.

 

– Alle mine behandlinger har været underbygget af brugen af essentielle olier. Her er Anettes viden meget stor og hun finder altid den olie, der passer til min situation.

 

– Jeg føler mig rig på livsmod og glæde, hver gang jeg har været til behandling, og jeg har anbefalet Anette til mange venner og bekendte.

Karen 72 år

Efter to skrappe omgange bredspektret penicillin af ti dage, havde jeg og hele min krop virkelig brug for hjælp til at finde energien og balancen igen.

Her var Annette og hendes kompetente behandling en stor hjælp, ved første behandling var jeg en del skæv i kroppen, og efter tre behandlinger var jeg lige og havde det betydelig bedre og har ikke haft tilbagefald.

En anden gang jeg mærker ubalancen og manglende energi, vil jeg med sikkerhed bruge Annette igen.

Nanna

43 år