Afspænding og afslapning

Det er ligesom om, du tager mine knogler og sætter dem sammen på en ny måde

Dreng med ADHD

7 år

Jeg kom til Annette med rygproblemer pga en spændt psoas muskel.

Den er der kommet styr på – men jeg er samtidig også gået derfra med en meget rankere holdning end jeg har haft i mange år. Jeg er en høj kvinde, og plejer at skulle have fokus på ikke at falde sammen i ryggen når jeg går. Nu kan jeg faktisk ikke falde sammen.

Derudover har jeg i mange år haft problemer med forstoppelse -det har også hjulpet meget på det efter de 4 behandlinger jeg har fået.

Faktiske må jeg erkende at det er meget længe siden at min krop har haft sådan en ro på sig som den har nu.

Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal søge hen næste gang kroppen giver lyd fra sig.

Pia

56 år

Jeg har prøvet at blive behandlet hos Annette for:

 

  • Øm alle vegne efter et operationsforløb, hvor jeg har været sengeliggende i længere tid og fået kraftig smertestillende medicin
  • Smerter i lænden efter en tidligere diskusprolaps.
  • Kraftigt hold i nakke.
  • Stressrelateret uro i kroppen som følge af stress

 

Fælles for Annettes behandlinger er, at det virker for mig og at jeg føler, at krop og sind kommer mere i balance.

Smerten i lænden og holdet i nakken aftager stille og roligt i løbet af den næste dag. Nogle gange kommer den positive virkning allerede på selve behandlingsdagen.

Er jeg blevet behandlet for stressrelateret uro i kroppen kommer effekten under selve behandlingen og jeg tager derfra med en dyb ro i hoved og krop.

Jeg bliver ofte hurtigt meget tung under selve behandlingen og falder i dyb søvn. Jeg kan have svært ved at ‘komme til mig selv igen’, når jeg kommer hjem og derfor fungerer det bedst for mig, hvis jeg har mulighed for at lave noget for mig selv umiddelbart bagefter behandlingen, som fx at gå en tur.

Birgitte

52 år

Jeg har kroniske smerter. Jeg slapper så godt af under og efter behandling. Hver gang er jeg mere løsnet, afspændt og har mere bevægelighed. Jeg takker for gode behandlinger i hyggelig atmosfære. Jeg glæder mig til hver gang og jeg kommer igen.

Ragna