Foredrag

Bestil foredrag: Kroppens humør

Udbyg din værktøjskasse med simple værktøjer til at justere din krops og dermed dit humør

Foredrag tilpasses gerne til samlet familie, unge, børn eller skoleklasser

100 kr. pr person eller minimum 600 kr. + transport

Jeg er optaget af at formidle viden, anvise og motivere, så det bliver så let som muligt at justere og ændre handlinger og vaner, så vi kan have det bedst muligt med at være vores krop og dermed lettere være den bedst mulige udgave af os selv.

Er I et mindre selskab som interesserer jer for sundhed, kroppen og velvære. Kommer jeg gerne ud eller endnu bedre, I kommer hos mig. Og jeg holder oplæg krydret med konkrete handleredskaber, aktive øvelser og demonstrationer om, hvordan vi med få justeringer kan påvirke kroppens hormonbalance, nervesignaler og betingelser. Og dermed opnå bedre velvære og sundhed.

I foredraget kommer jeg ind på:

  • Forståelse for og indsigter i kroppens funktioner.
  • Hvordan dårlige kropsvaner og holdninger påvirker fysisk og psykisk tilstand.
  • Hvordan kroppen påvirkes, alt efter hvilke vilkår vi giver den, da alt i kroppen gensidigt påvirker hinanden, som i en biodiversitet.
  • Balance, kropsbevidsthed, åndedræt, kost, søvn, kroppens altid forsøg på at være i homeostase(ligevægt), bindevæv, fascia(struktur i kroppen) og olier.
  • Betydning for krop og psyke at kroppen er belastet, trukket skæv af stift bindevæv, spændte muskler eller stressede levevilkår.
  • Anviser øvelser til at rette kroppen til forebyggelse af forkert slid og belastninger. Fx. er forskellig benlængde oftest et muskulært problem og kan derfor afhjælpes.

 

Foredrag: Kroppens humør

Foredrag om at udbygge sin værktøjskasse, til med simple justeringer at kunne præge kroppens og dermed sit eget humør. Om betydningen af, at kroppen er i balance, krydret med øvelser til at påvirke kroppens 3 styringssystemer: hormon-, immun- og nervesystemet.

tirsdag d. 25. 2. kl. 19- 21

Pris 100 kr. inkl. Kaffe, the og grønsagsvafler

Karl Madsensvej 2, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

Tilmelding på 29843339 eller preislerbowtech@gmail.com

Workshop i madlavning ud fra Spisepausemetoden og kort intro til at komme igang med at faste og hvorfor faste.

Tirsdag d. 17. 3 kl. 17-21. Laver vi sammen mad, spiser og får kort intro til at faste.

Pris 150 kr.

Sted Karl Madsensvej 2 Ulbølle 5762 Vester Skerninge.

Tilmelding på sms eller opkald på 29843339 eller på mail Preislerbowtech@gmail.com

Guidet forløb i Spisepausemetode

Thea Lindberg Brinkmann har udviklet konceptet ”levvel med SpisepauseMetoden”. Den handler om hvornår og hvad vi spiser og hvordan vi bevæger os. Resultatet er øget energi og velvære, bedre hormonbalance og sidegevinsten er vægttab. Følg 6 gange guidet forløb og få praktisk vejledning og forståelse for teorien bag metodens betydning om hvordan muskelmasse opbygges, åndedræt forbedres, livstilssygdomme påvirkes og nattesøvn forbedres. En af de store effekter ved metoden er, at hormonet ghrelin aktiveres og sætter gang i vores væksthormon.

Start onsdag d. 5. februar kl. 19 – 21 (pris alle 6 gange 750 kr.) Øvrige datoer er 19.2  26.2  4.3  11.3  25.3

Karl Madsensvej 2, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

Kontakt for yderligere oplysninger eller tilmelding Bowtechbehandler Annette Preisler 29843339 eller Preislerbowtech@gmail.com