Foredrag

Bestil foredrag 100 kr. pr person eller minimum 600 kr. + transport

Er I et mindre selskab som interesserer jer for sundhed, kroppen og velvære. Kommer jeg gerne ud eller endnu bedre, I kommer hos mig. Og jeg holder oplæg krydret med konkrete handleredskaber, aktive øvelser og demonstrationer om, hvordan vi med få justeringer kan påvirke kroppens hormonbalance, nervesignaler og betingelser. Og dermed opnå bedre velvære og sundhed.

I foredraget kommer jeg ind på:

  • Forståelse for og indsigter i kroppens funktioner.
  • Hvordan dårlige kropsvaner og holdninger påvirker fysisk og psykisk tilstand.
  • Hvordan kroppen påvirkes, alt efter hvilke vilkår vi giver den, da alt i kroppen gensidigt påvirker hinanden, som i en biodiversitet.
  • Balance, kropsbevidsthed, åndedræt, kost, søvn, kroppens altid forsøg på at være i homeostase(ligevægt), bindevæv, fascia(struktur i kroppen) og olier.
  • Betydning for krop og psyke at kroppen er belastet, trukket skæv af stift bindevæv, spændte muskler eller stressede levevilkår.
  • Anviser øvelser til at rette kroppen til forebyggelse af forkert slid og belastninger. Fx. er forskellig benlængde oftest et muskulært problem og kan derfor afhjælpes.

Jeg er optaget af at formidle viden, anvise og motivere, så det bliver så let som muligt at justere og ændre handlinger og vaner, så vi kan have det bedst muligt med at være vores krop og dermed lettere være den bedst mulige udgave af os selv.

Foredrag tilpasses gerne til samlet familie, unge, børn eller skoleklasser


 

Foredrag: Kroppens balance og styringssystemer?

Foredrag om betydningen af, at kroppen er i balance, krydret med øvelser til at påvirke kroppens 3 styringssystemer: hormon-, immun- og nervesystemet.

tirsdag d. 21.1. kl. 19-21 eller tirsdag d. 25. 2. kl. 19- 21

Pris 100 kr. inkl. Kaffe, the og grønsagsvafler

Karl Madsensvej 2, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

Tilmelding på 29843339 eller preislerbowtech@gmail.com

Glad mad og foredrag til indre velvære

Nyd og smag sanselig nærende og kropsvenlig mad og hør foredrag af Thea Lindberg Brinkmann om hvordan funktioner i kroppen kan optimeres. Alt efter hvornår og hvad du spiser og bevæger dig. Mad påvirker hormonbalancen og herved kan muskelmasse optimeres og fedtmasse reduceres.

Torsdag den 30. januar (mad, kaffe og foredrag eks. drikkevarer 350 kr.)

Vester Skerninge Kro, Krovej 9, 5762 Vester Skerninge

Tilmelding senest 19. januar ved indbetaling af 350 kr. på Mobilepay: 88485 eller ring på 62241004

Guidet forløb i Spisepausemetode

Thea Lindberg Brinkmann har udviklet konceptet ”levvel med SpisepauseMetoden”. Den handler om hvornår og hvad vi spiser og hvordan vi bevæger os. Resultatet er øget energi og velvære, bedre hormonbalance og sidegevinsten er vægttab. Følg 6 gange guidet forløb og få praktisk vejledning og forståelse for teorien bag metodens betydning om hvordan muskelmasse opbygges, åndedræt forbedres, livstilssygdomme påvirkes og nattesøvn forbedres. En af de store effekter ved metoden er, at hormonet ghrelin aktiveres og sætter gang i vores væksthormon. 

Start onsdag d. 5. februar kl. 19 – 21 (pris alle 6 gange 750 kr.)

Karl Madsensvej 2, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

Kontakt for yderligere oplysninger eller tilmelding Bowtechbehandler Annette Preisler 29843339 eller Preislerbowtech@gmail.com