Blære- og nyreproblemer

Jeg kendte Annette i forvejen og ved at hun er et meget givende menneske. Og jeg vidste også, at jeg trygt kunne forlade mig på, at Annette ville give mig den bedst tænkelige behandling. Jeg kom til Annette, fordi jeg havde besvær med bevægeligheden i min ene skulder. Jeg havde haft dette i ca. 2 år og havde været ved læge og fysioterapeut. Uden at det havde hjulpet.

Efter den første behandling, hvor jeg under behandlingen havde følt mig så let, som en fjer, fordi det var så dejligt, fordi jeg slappede fuldstændig af, og fordi det er sådan det føles.

Mærkede jeg de følgende par dage, effekten af de greb Annette udøver. Dagen efter behandlingen havde jeg det, som havde jeg været til hård træning og var blevet banket godt igennem. I to dage efter havde jeg hovedpine.

Jeg var forundret over, at de lette tryk og greb Annette udøver undervejs, kan have så stor en virkning.

Behandlingen hjalp efter de første gange. Siden har jeg været i behandling for gentagen blærebetændelse, som jeg havde døjet med i tre år og noget med det ene knæ. I behandlingsforløbet mod blærebetændelse nåede vi gennem lidt snak til, som Annette sagde og behandlede mig for, at jeg skulle lære at trække vejret og turde tage min plads. Det var lige “ spot on”. Hun løsnede og behandlede og det alt sammen har hjulpet og først nu et år efter er der lidt tilløb til blærebetændelse igen og jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal gå hen, nu med alle de “småskavanker”, der kommer, når jeg har brug for hjælp.

Helle

49 år