Behandlingsforløb

Hver enkelt klient har sin egen historik …

En uges mellemrum

Kroniske og langvarige tilstande kræver ofte flere behandlinger, og muligvis løbende vedligehold i en periode. Behandling kan også gives enkeltvis som afspænding, afbalancering af krop eller som antistressbehandling og bindevævsmassage. Bowtech virker i kroppen i 5-10 dage, hvorfor behandlingsforløb optimalt sker med ca. en uges mellemrum.

Kroppens helbredelse stimuleres

Bowtech stimulerer og aktiverer kroppen. Under behandlingen begynder kroppen derfor sine helbredende processer, og formålet er at gendanne optimal funktion og bevægelighed. Hver enkelt klient har sin egen historik, og derfor er det svært at udtale sig om, hvor meget behandling den enkelte har brug for.

Men ligesom et løg piller vi et lag af ad gangen.

Kender din krop til Bowtech, kan en enkelt behandling i nogle tilfælde være nok. Er du ny Bowtechklient, anbefaler jeg at starte med at afbalancere din krop ved første behandling. Og først ved 2. behandling arbejder jeg direkte på den aktuelle problematik. Optimalt modtager du behandling med en uges mellemrum ind til symptomer ikke længere mærkes.

Hvis du efter 4 ugers forløb ingen forandringer har og under behandlinger ikke kan mærke fysiske aktiviteter, antager jeg, at Bowtech muligvis ikke er den rette behandlingsform til din problematik.

Det bedste resultat i behandlingen opnår vi, ved at vi per hver behandlingsgang, koncentrerer os om en skade/ en udfordring. Forestil dig at kroppen ligesom har en mængde ressourcer til rådighed per behandling. Denne arbejdsmængde respekterer vi, i forhold til hvad kroppen kan overkomme at løse på en gang.

Skaden afgør forløbet

Hvis du kommer med en langvarig skade/problematik, kan behandlingen strække sig over længere tid. Det kommer an på din krops kapacitet til at blive rask, hvor slem er skaden, er dit væv beskadiget, hvor hurtigt gendannes du, er der ernæringsmæssige komplikationer, følelsesmæssige udfordringer eller andre nuværende eller tidligere sygdomme, som påvirker.

Du kan understøtte og effektivisere behandlingsresultater ved at efterfølge beskrivelsen her.