Sådan virker bowtech

Spændingsniveau

Forstil dig, at din krop er som et telt. Står en bardun skævt, står hele teltet skævt, og teltet fungerer ikke optimalt.

Bowtechgrebenes vibration gør, at hele teltet (kroppen) vibrerer, så bardunerne justerer og afbalancerer spændingsniveauet, så teltet(kroppen) retter sig, og derfor igen fungerer optimalt.

 

Vibration

Bowtechgreb sætter en viberation i gang i din krop, ligesom når vi slår en streng an på et strengeinstrument. Disse vibrationer/svingninger forplanter sig i kroppen, ligesom når de i strengeinstrumentet giver en resonans i instrumentet. Sådan virker bowtechgrebene forløsende og aktiverende i din krop. Denne viberationsstimulering hjælper til at afbalancere spændingsniveauet i dit autonome (ubevidste) nervesystem, som styrer 80% af spændingsniveauet i dine muskler. Det betyder at din krops nervesystem falder mere til ro, og herved får ro til at arbejde/ fungere mere optimalt.

 

Affaldsstoffer og blokeringer

Bowtech sætter cirkulation og gennemstrømning i gang i din krop. Derved løsnes og transporteres affaldsstoffer, via bindevævet, ud af kroppen.

 

Afspænding via kroppens fascia

Fascia er muskelhinder og muskelskeder.

Fascia er kroppens største kommunikationssystem. Vi er fyldt med fascia rundt om vores scener, muskler, organer, og det er alt sammen forbundet med hinanden. Rundt om vores krop har vi tre netagtige fasciasparkedragter inde i vores bindevæv.

Hvis du trækker i fascia, forplanter dette træk sig i hele kroppen. Ligesom hvis du trækker i et net, hvor trækket forplantersig i hele nettet, og du kan se ændringer i nettets struktur.

Så har dit fascia trukket sig sammen, er blevet stift, er dehydreret eller forvredet, så trækker nettet (fasciaen) kroppen skæv. Dette gør, at kroppen har svære arbejdsbetingelser.

Bowtechgrebene sætter bevægelse/vibration i gang i nettet (fasciaen), og denne bevægelse/vibration løsner fasciaen, så kroppen kan rette sig, komme i balance og arbejdsoptimere. Derfor ses det ofte, at infiltrationer løsner sig, kropsholdninger ændrer sig, ledsmerter forsvinder, arvæv får større bevægelighed, og kroppen opnår større smidighed.

Hvad stimulerer bowtechgreb?

Bowtechgreb stimulerer dit lymfesystem, dit immunsystem og aktiverer afgiftning af din krop på grund af større celle-, blod- og nervestimulering til større aktivitet.

Grebene stimulerer din krop til egen helbredelse ved at aktivere dine nervereceptorer (signalafsendere og modtagere) og dit hormonsystem.

Bowtechgrebenes aktivering i kroppen gør, at kroppen justerer og afbalancerer sig, reparerer væv, gendanner funktionalitet ved at øge celleaktivitet, løsner spændinger, øger bevægelighed og smertelindring.

Bowtechbehandling løsner følelsesmæssige blokeringer og traumespændinger i kroppen ved at stimulere kroppens eget indre sprog. Derfor kaldes Bowtech også for bindevævsterapi.