ALT-Ansigts Lifting

ALT-behandling er blid og nænsom bindevævsteknik, der balancerer skævheder i ansigtet. Behandlingen gennemarbejder på 6 behandlingsgange ansigt, nakke og hals og letter smerter og spændinger i dette område og hele kroppen afslappes. Behandlingen gør huden mere elastisk og musklerne mere spændstige, så linjer og rynker glattes.

Ansigtets muskulatur stimuleres med ALT-behandling, til at få dets naturlige fylde og bevægelighed. Ved at der i vores hud findes kollagen og hyaluronsyre. Med årene mindskes disses virkning, og vores ansigt kommer derfor til at stivne og hænge. ALT-behandling stimulerer hyaluronsyren, der blødgør stivnet væv, og kollagenen, der giver vævsfylde.

Hvert øjeblik i vores liv former vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som udtrykker vores følelser i pågældende øjeblik. Ansigtet afspejler ikke bare, hvordan vi har det lige nu. Det går dybere, da muskler og bindevæv afspejler og husker vores livsforløb. Svære psykiske og fysiske oplevelser og traumer efterlader sig deres spor. Hos mange mennesker ses stivnede facader eller masker, som kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation.

Med ALT-behandling bearbejdes det påvirkede væv, som er stivnet i en følelse og spænding. Således at ansigtet og personen slipper gamle tyngende følelser og genvinder evne til at opleve de følelser og nuancer, som hører livet til her og nu.

Ansigtet er det første, vi møder, kommunikerer og konfronterer omverdenen med. Vi spejler og eksponerer vores indre følelser og vores selv i ansigtet. Vi viser ansigt og taber ansigt. Vi reagerer og reageres på ud fra vores ansigt og dets udtryk og vi bedømmer og dømmes (måske).

ALT-behandling  letter kommunikation ved at gøre ansigtet mere symmetrisk, levende og giver et mere naturligt afslappet og imødekommende udtryk.

ALT afhjælper, påvirker og afbalancerer blidt og nænsomt

  • Nakkespændinger, hovedpiner og migræne
  • Vejrtræknings- og åndedrætsproblemer
  • Kæbespændinger, bidefunktion, synkebesvær
  • Tandproblematikker efter bøjleforløb og operationer.
  • Piskesmæld og hjernerystelse
  • Tinnitus, trigeminus neuralgi, bihuleproblemer
  • Stress, depression,
  • Søvn og afslappelse af hele kroppen
  • Arvæv i ansigtet og på halsen
  • Ansigtslammelser
  • Løsner fastlåst og stivnet væv og muskler
  • Aktiverer hyaluronsyre, der blødgørstivnet væv
  • Stimulerer kollagen, der giver et naturligt vævsfylde

Desuden er ALT et fantastisk redskab til at få blødere, klarere og større skala på stemmens toner – oplagt til sangere og andre som bruger deres stemme meget.

ALT – Naturlig Lifting” er udviklet på baggrund af Stanley Rosenbergs mangeårige erfaring og arbejde med Rolfing og fasciearbejde.

En komplet ALT-behandling består af 6 individuelle behandlinger. Hvor der arbejdes med bindevæv, meridianer, muskler, knogler og 5. og 7. kranienerve. Da funktionen af disse to kranienerver er meget vigtig for vores ansigtsmimik.

REN selvforkælelse blev til en livsforvandling 

Efter ét ALT-forløb:

En ting er, at min hud i ansigtet er blevet mere vital og levende – jeg ser simpelthen sundere og mere frisk ud, og det er jo rart. En anden ting er, at jeg har døjet med spændingshovedpiner og kæbespændinger i mange år og taget smertestillende for det næsten dagligt. I dag har jeg meget sjældent hovedpine og det tilskriver jeg ALT behandlingen, som har løsnet infiltrationer og blødgjort muskler og bindevæv.

En tredje ting er, at Annettes behandlinger og vores samtaler har sat gang i processer, der har forandret mit liv. I mange år har jeg været begrænset af smerter pga. slidgigt i knæet. I dag – blot 6 måneder efter første behandling – kan jeg gå og cykle lange distancer. Det har jeg ikke kunnet i over 10 år. Denne forvandling i mit liv skyldes Annettes råd og vejledning omkring kost og gode træningsøvelser.

Annette er et meget generøst og inspirerende menneske, der deler sin viden, sine erfaringer og sin glæde med sine klienter og jeg er hende dybt taknemmelig.

Malene Agerholm

Ansigtsbehandling – ALT NATURLIG LIFTING

Vores ansigt kommunikerer før vores bevidsthed.

Det spejler, imødekommer, betoner og udtrykker sig.

ALT-behandling er investering i sig selv, terapi uden ord og selvforkælelse