Frigørelse af ophobede affaldsstoffer

Jeg kom med vejrtrækningsproblemer/astma og en mental og fysisk følelse af fastlåst/blokeret tilstand. Har nu hul på meget af det og føler større flow og fysisk og mental frihed. I Annettes kærlige og omsorgsfulde rum og ikke mindst hendes ”skubben” rundt med kroppen, får vi mulighed for at få gammelt fysisk og mentalt affald frem i lyset. I dagene efter behandlingen kan det føles som at vi får det værre, men pludselig har man fået sluppet endnu et lag skidt og kommet mere hjem i sig selv igen.

Conny

Jeg har prøvet at blive behandlet hos Annette for:

  • Øm alle vegne efter et operationsforløb, hvor jeg har været sengeliggende i længere tid og fået kraftig smertestillende medicin
  • Smerter i lænden efter en tidligere diskusprolaps.
  • Kraftigt hold i nakke.
  • Stressrelateret uro i kroppen som følge af stress

 

Fælles for Annettes behandlinger er, at det virker for mig og at jeg føler, at krop og sind kommer mere i balance.

Smerten i lænden og holdet i nakken aftager stille og roligt i løbet af den næste dag. Nogle gange kommer den positive virkning allerede på selve behandlingsdagen.

Er jeg blevet behandlet for stressrelateret uro i kroppen kommer effekten under selve behandlingen og jeg tager derfra med en dyb ro i hoved og krop.

Jeg bliver ofte hurtigt meget tung under selve behandlingen og falder i dyb søvn. Jeg kan have svært ved at ‘komme til mig selv igen’, når jeg kommer hjem og derfor fungerer det bedst for mig, hvis jeg har mulighed for at lave noget for mig selv umiddelbart bagefter behandlingen, som fx at gå en tur.

Birgitte

52 år