Afspænding og afslapning

Jeg lider af spændings migræne. Derfor fik jeg Bowtech behandlinger hos Annette. Behandlingen var for mig det rene forkælelse. Tid kun til mig, hvor Annette bare giver nærvær, omsorg og fokus på mig og min krop.

Jeg oplevede under behandlingerne et bølgende hav gennem min krop, og jeg oplevede at min krop blev fyldt op af energi, samtidig var jeg total afslappet og det holdt også efter behandlingen. Gennem mine behandlinger og efterfølgende blev min migræne betydelig mindre.

Majken

44 år

Jeg kom til Annette med megen stress og smerter i ryg og nakke efter et trappefald. Annettes kærlige lyttende natur gjorde mig meget tryg, og allerede efter første behandling mærkede jeg at min krop havde sluppet noget stress og at Bowtech gav en dejlig lettelse. Som om kroppens spændingsniveau blev nulstillet. En særlig kæbebehandling var helt fantastisk forløsende (også psykisk) og gav bevægelse i min ellers stive nakke. Jeg anbefaler på det varmeste at du lægger din krop i Annettes hænder. Det er trygt, meget behageligt og afslappende.

Kristina

51 år

Jeg har kroniske smerter. Jeg slapper så godt af under og efter behandling. Hver gang er jeg mere løsnet, afspændt og har mere bevægelighed. Jeg takker for gode behandlinger i hyggelig atmosfære. Jeg glæder mig til hver gang og jeg kommer igen.

Ragna